Karina-Marie Kjær

Terapeutisk healer

Skab ro i dine tanker,

kontakt til din sjæl og balance i din energi

Karina-Marie Kjær  

Som terapeutisk healer er jeg optaget af at skabe balance i din energi. Derfor renser og behandler jeg både din energetiske krop, dine tankemønstre og din fysiske krop, gennem healing, kanalisering og metakognitiv terapi.


Jeg har gennem 25 år specialiseret mig i at skabe udvikling og trivsel for små og store mennesker, gennem anerkendte psykologiske- og pædagogiske metoder.

Jeg har skabt Englelys, for at koble den viden med englehealing og andre spirituelle tilgange, da jeg tror på holisme, altså det hele menneske, fysisk, psykisk og sjæleligt.

Jeg har hele mit liv oplevet en tæt tilknytning til engle, som jeg altid har kommunikeret med og modtaget beskyttelse fra. I dag kanaliserer og healer jeg som en naturlig del i min hverdag.

I Englelys bruger jeg denne visdom til at skabe kontakt til engle og anden galaktiske energier gennem kanaliseret healing med klienten.

Jeg er ved at tage en anerkendt healer uddannelse med fokus på engle, for at dygtiggøre mig som healer inden for det energetiske og spirituelle.

Til hverdag arbejder jeg som leder i det offentlige, hvor jeg sammen med mine kollegaer skaber trivsel og udvikling for børn. Jeg begejstres af at være med til at skabe trivsel, glæde og udvikling hos børn.

I Englelys koble mine faglige kompetencer, men healing og galaktisk visdom, som forener jordnær viden og spiritualitet, til gavn for din trivsel og udvikling.

 

Mine længere uddannelser:

  • Master i pædagogisk udvikling fra Aarhus universitet
  • Metakognitiv terapeut, level 1 
  • Marte Meo terapeut
  • Specialpædagog
  • Pædagogisk Diplom i neuropsykologi
  • Cirkel of Security - Om tilknytningsmønstre


Klienterne siger 


FANTASTISK

Under englehealingen var jeg helt overvældet af de mange sanseindtryk, jeg oplevede. Jeg havde ingen forventninger, men at jeg fik denne fantastiske oplevelse, overgik min vildeste fantasi. TAK, til Karina-Marie, jeg kommer helt sikkert igen.

Ulla - juli 2022

Sluppet tankemylder og bekymringer

Jeg har været igennem et Englelys forløb på 3 gange og har helt klart fået mere energi og ro i mit hoved. De tanker jeg før tumlet med, kan jeg de fleste dage, nu håndtere med de strategier Karina-Marie har lært mig. Under behandlingerne var jeg tryg og healingen var nærmest som wellness.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Englelys og Karina-Marie.

Mette - september 2022