Der tilbydes kun fjernhealing i denne periode

Priser fra 400 kr.

Englelys behandling

Ønsker du mere ro og kontrol i både krop og sind, eller ønsker du mere flow i din energi, så er Englelys behandlingen det perfekte valg.

Det er en blid behandlingsmetode som kombinerer metakognitiv terapi og englehealing. Du får altså to behandlinger i et besøg. Englelys har fokus på at skabe god energi og balance i din krop, psyke og sjæl, samt dine nære relationer.

Englelys er en unik behandling som starter med en fokuseret samtale om dine udfordringer og muligheder for, at skabe positive forandringer i dit liv. Her anvendes primært metakognitiv terapi og evt. andre evidensbaseret pædagogiske- og psykologiske metoder, som bliver tilpasset din unikke situation. Derefter får du englehealing med positiv guidning fra engle og andre galaktiske energier. Her ligger du trygt på briksen, med tæppe på og skal blot slappe af.

Behandlingen afsluttes med, at du trækker englekort.


Pris:

1 behandling 800 kr.

3 behandlinger 2000 kr.                                                   

Metakognitiv terapi

Er du stresset, angst eller overtænker du, så er

Metakognitiv terapi en effektiv metode.

Behandlingen tager udgangspunkt i dine tanker, om dine tanker. Ja, det lyder lidt mærkeligt, men faktisk er det en simpel metode med stor veldokumenteret effekt. Modsat andre terapiformer, søges der ikke tilbage i tidligere oplevelser eller graves i dine relationer. Terapien arbejder med at ændre dine tankemønstre, så du kan slippe angst, depression, bekymringer og overtænkning. Du vil dermed genskabe oplevelsen af selvkontrol og personlig frihed.

Behandlingen er individuelt tilpasset samtaler, med små lette øvelser. 

Behandlingen tager ca. 50 minutter og kan laves både fysisk og online.


Pris:

1 behandling 500 kr.

3 behandlinger 1200 kr.


Englehealing

Mangler du energi, kontakt til din sjæl eller ønsker du et spirituelt boost, er healing med engle noget for dig.

I englehealing skabes der kontakt til engle og galaktisk visdom, som støtter healingen. Derudover heales dine chakra, for at skabe et let energiflow i både din fysiske- og din energetiske krop. Under healingen trækkes der lys ind og der kommer måske budskaber fra engle og anden visdom til dig. 

Under behandlingen ligger du trygt på briksen, med tæppe på og skal blot slappe af.

Behandlingen afsluttes med, at du trækker englekort. Healingen vare mellem 40-50 minutter, og tilbydes også som fjernhealing.


OBS:

FYSISKE BEHANDLINGER HOLDER SOMMERFERIE


Pris:

1 fjernhealing 400 kr. 

1 behandling 500 kr.             

3 behandlinger 1200 kr.